Välstekt med Scanpan: Blomkål
![...](/admin/public/getimage.ashx?Image=/Files/Images/Blogg/2019/Blomkal/blomkalthumb_blogg.jpg&Format=jpg&Compression=90&width=700&crop=0&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Blomkål är både nyttigt och otroligt gott. I Välstekt med Scanpan delar Thomas Sjögren med sig av ett smart tips på hur du kan skära upp och steka kålen.
Läs mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2018/Valstekt_med_Scanpan/lok_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Välstekt med Scanpan: Karamelliserad lök
I Välstekt med Scanpan lagar Thomas Sjögren karamelliserad lök med en söt, djup och fantastiskt god smak. Lär dig knepen för att lyckas!
Läs mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2018/Valstekt_med_Scanpan/ankbrost_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Välstekt med Scanpan: Ankbröst
Att steka ett perfekt ankbröst är inte särskilt svårt, men det finns några saker att tänka på. I Välstekt med Scanpan delar Thomas Sjögren med sig av sina bästa stektips.
Läs mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2018/Valstekt_med_Scanpan/spetskal_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Välstekt med Scanpan: Spetskål
Gör som Thomas Sjögren och laga stekt spetskål till middag. Det är en mild variant av vitkål som, rätt tillagad, är en riktig delikatess.
Läs mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2018/Valstekt_med_Scanpan/egg_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Välstekt med Scanpan: Ägg x3
Ägg i fokus i Välstekt med Scanpan. Thomas Sjögren visar hur du steker det perfekta ägget, gör en krämig äggröra och en klassisk fransk omelett.
Läs mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2018/Valstekt_med_Scanpan/FLAMBERA_THUMB.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Välstekt med Scanpan: Flambera äpplen
När du flamberar ger du råvaran mer smak och en härlig "knäckighet". I Välstekt med Scanpan visar Thomas Sjögren hur du flamberar svenska sommaräpplen.
Läs mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2018/Valstekt_med_Scanpan/ENTRECOTE_THUMB.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Välstekt med Scanpan: Entrecôte
Thomas Sjögren, Årets Kock 2015, visar hur du steker en perfekt entrecôte. Med rätt temperatur, tid och stekpanna är saken biff!
Läs mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2018/Valstekt_med_Scanpan/kyckling_thumb.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Välstekt med Scanpan: Kyckling
Så lyckas du med kycklingen! I Välstekt med Scanpan visar Thomas Sjögren hur du steker kyckling med krispig yta och saftigt kött.
Läs mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2017/Valstekt med Scanpan/TORSK_THUMB.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Välstekt med Scanpan: Torskfilé
Thomas Sjögren, Årets Kock 2015, visar hur du steker en perfekt torskfilé med krispig yta och ett litet tuggmotstånd i kärnan.
Läs mer![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2017/Valstekt med Scanpan/PILGRIM_THUMB.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Välstekt med Scanpan: Pilgrimsmusslor
Pilgrimsmussla är en riktig delikatess, men det är något av en konst att steka musslorna på rätt sätt. Temperaturen ska vara hög och tillagningstiden kort.
Läs mer- Senaste inläggen
- Produkttips
- Recept
- Matprofiler
- Inspiration
- Nyheter
- Knivskola
- Stekskola
- Såsskola
- Vinglasskola
- Sushiskola
- Kocktävlingar
- Mässor och event
- Skötselråd
- Knivguide
- Drinktips