Bao buns med hoisinkyckling & sojamajonnäs

Bjud på fluffiga, ångade bröd med stekt hoisinkyckling, syrad gurka och sojamajonnäs. Ett recept du kommer vilja göra i repris!
Läs mer
Ostron med jordgubbsponzu & gröna jordgubbar
Inget större fan av ostron? Vi lovar – proffskocken Louise Johansson kommer få dig att tänka om. Testa hennes jordgubbsdoftande recept!
Läs mer
Svart bröd
Från glödande – till aktivt! Haka på den heta trenden med svart bröd och baka vårt superläckra långpannebröd.
Läs mer
Vegetarisk carpaccio med zucchini
En vegetarisk variant på carpaccio! Här gjord på tunt skivad zucchini – toppad med ricotta, salladslök, basilika och citronolja.
Läs mer
Frasig råraka med tångkaviar
Frasig potatis, krämig crème fraiche och läcker tångkaviar. Vårt recept på råraka är lika gott som det är lättlagat!
Läs mer
Gigas ostron med picklat päron & ponzu
Japanska jätteostron i lyxformat! Gör som proffskocken Sofia B Olsson och sätt guldkant på förrätten med läckra Gigas ostron.
Läs mer
Ungersk gulaschsoppa
Få soppor värmer lika gott som en rykande, ungersk gulasch. En mustig och kryddig köttsoppa med smak av kummin, paprika och tomat.
Läs mer
Värmande potatis- & purjolökssoppa
En värmande potatis- och purjolöksoppa toppad med persilja. Perfekt när vädret känns kallt och ruggigt!
Läs mer
Fisksoppa med skaldjur
Havets delikatesser – i en skål. Skäm bort gästerna med en lyxig fisk- och skaldjurssoppa!
Läs mer
Chirashi sushi – Bento style
I vår sushiskola visar Frida Ronge hur du gör hennes Chirashi sushi – Bento style. Snabbt, enkelt och magiskt gott!
Läs mer
Tommys klassiska pannkaka
Lär dig laga perfekta pannkakor av pannkaksmästaren Tommy Myllymäki.
Läs mer
Nordisk sushibowl med räkor och sojamarinerade ägg
I vår sushiskola med Frida Ronge går hon igenom hur du lagar en Nordisk sushibowl med räkor och sojamarinerade ägg – så enkelt och gott!
Läs mer
Klassisk fransk omelett
Testa Thomas Sjögrens franska omelett med snabbstekt babyspenat och silverlök. En vinnare till helgfrukosten eller brunchen!
Läs mer
Sushibowl – Chirashi Sushi
I den här delen av vår sushiskola med Frida Ronge visar hon hur du lagar Chirashi Sushi.
Läs mer
Gratinerad löksoppa
Sugen på soppa? Här är ett supergott recept på rustik löksoppa av Lisa Lemke.
Läs mer
Mustig höstgryta med kantareller
Välkomna höstmyset med denna portmarinerade höstgryta med kantareller. Mästerkocken Louise Johansson är hjärtat bakom receptet.
Läs mer
Pasta med jordärtskocka och ostronskivling
En himmelskt god pasta med krämig jordärtskocka, läckert svampfräs och färska kryddor. Toppas med tryffelolja!
Läs mer
Aguachile med scampi, avocado, gurka och jalapeño
Adam Thulin bjuder på sin version av den mexikanska rätten Aguachile – med scampi, avokado, gurka och jalapeño!
Läs mer
Zucchini sticks
Krispig zucchini, riven parmesanost och färsk persilja – testa våra läckra zucchini sticks!
Läs mer
Grilla på koreanska
Koreansk BBQ är färggrann och smakrik, bland annat serveras grillat kött i krispiga salladsblad. Testa Mästerkocken Jennie Walldéns populära recept!
Läs mer
Örtsallad
Grönt är skönt! En örtsallad är busenkel att slänga ihop och fungerar lika bra att äta som förrätt, grilltillbehör eller som en del av en huvudrätt.
Läs mer
Kramande nallebjörnar
Sötare kakor får du leta efter! Ai Venturas nallebjörnar är lika mycket godis för ögonen som för gommen.
Läs mer
Ugnsrostade grönsaker med getost
Ta vara på årets första grönsaker genom att rosta dem i ugnen! På så vis får de en krispig yta, samtidigt som de blir söta och mjuka inuti.
Läs mer
Banankola
Fredrik Borgskog från Svenska Konditorlandslaget bjuder på sin bästa banankola. Att lyckas med det här receptet är inte så svårt, bara du är noga med måtten.
Läs mer
Årets rätt 2023 – 50/50 köttbullar med pasta & tomatsås
Hälften kött, hälften vego. Årets Rätt 2023 bjuder på klimatsmarta köttbullar med pasta och tomatsås. Signerad Årets Kock-vinnaren Jessie Sommarström.
Läs mer- Senaste inläggen
- Produkttips
- Recept
- Matprofiler
- Inspiration
- Nyheter
- Knivskola
- Stekskola
- Såsskola
- Vinglasskola
- Sushiskola
- Kocktävlingar
- Mässor och event
- Skötselråd
- Knivguide
- Drinktips