träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Grönsakssvarv horisontell vit

Art. Nr: BN-7/W

Grönsakssvarv från Benriner.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 1 799 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Horisontell grönsakssvarv med omslipbart blad. Benriners grönsaksvarv skivar 2 mm och har två stimmelblad vilka strimlar 1,2 mm respektive 4 mm. Använd svarven till att skära tunna spiraler eller till att kärna ur stavar från råvarans mitt. Svarven klarar att svarva grönsaker upp till 170 mm samt att kärna ur 12 mm. Den är lätt att ta isär för disk. Handdisk rekommenderas.

Benriner

Benriner är ett japanskt företag som gjort sig kända världen över för sina smidiga mandoliner. De handslipade bladen är tillverkade av högklassigt rostfritt stål och håller samma skärpa som japanska kockknivar. Förutom den traditionella, plana mandolinen har Benriner tagit fram en vertikal och en horisontell grönsakssvarv. Samtliga produkter är tillverkade av rostfritt stål och livsmedelsklassad plast.

Benriner
Vit
Plast
12x27x17 cm
4976654000771

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Grönsakssvarvar

Kniven i svarven är mycket skarp, så hantera den varsamt för att undvika skador. Handdiskning rekommenderas, då maskindiskning är skadligt för kniven och dess egg. Om knivbladet är slött eller skadat, skruva loss det och slipa upp det med slipsten. Du kan också lämna in det för omslipning hos en erfaren slipare.

Så här plockar du isär resterande delar:
Skulle svarven behövas demonteras ännu mer, till exempel för att komma åt för rengöring, så kan du göra det med hjälp av en lämplig skruvmejsel. Skruva ur skruvarna för släde eller stödarm, för att sedan demontera detaljen du vill rengöra.

Samtliga detaljer till grönsakssvarven, såsom knivblad och skruvar, finns som reservdelar om du skulle råka tappa bort eller skada någon del.

Liknande produkter:

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Visa detaljer