träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Våtslipsten medium/grov #2000/400

Art. Nr: M-156

Dubbelsidig slipsten från Tamahagane.

Säljs exklusivt på sundqvist.se samt hos utvalda återförsäljare.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 1 399 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

En dubbelsidig slipsten med en grov (400 i kornstorlek) och en medelgrov sida (2000 i kornstorlek). Den grova stenen används för att slipa om slöa knivar och för att ta bort hack i eggen. Den medelgrova stenen används när du slipat klart med den grova stenen, eller om eggen är i bra skick men behöver förbättras. Slipstenen levereras med en fot i gummi som gör att stenen ligger still när du slipar din kniv.
 

TAMAHAGANE

I Japan väcker ordet ”tamahagane” en glöd hos alla som har ett intresse för knivar. Namnet kommer från det mytomspunna stål som används vid tillverkning av katanasvärd, det vill säga traditionella japanska samurajsvärd. Svärden är uppbygga av en kombination av hårt och mjukt stål, hårt stål i eggen och mjukt, slitstarkt stål i resten av svärdet. Denna unika tillverkningsmetod har levt vidare i generationer och ligger idag till grund för tillverkningen av Tamahaganes knivar.

Tamahagane
Keramik
4906496709587

Garantivillkor

Tre år från inköpsdatum och datumet måste styrkas med kvitto. Skador på egg eller spets ersätts inte. Här hänvisar vi till närmsta professionella sliperi.

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Visa detaljer