träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Slipsten superfin #8000

Art. Nr: Y-36057

Superfin slipsten från Yaxell.

Läs mer

Lagerstatus: Tillfälligt slut

Pris: 1 419 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här

Varan är slut på lager - vänligen kontakta oss för mer information

DELA:

En mycket finkorning slipsten (8000 i kornstorlek). Stenen räknas som en poleringssten och används efter de grövre slipstenarna för att få till en spegelblank finish. Stenen levereras med en fot i gummi, som gör att stenen ligger still när du slipar din kniv, samt ett slipstöd i plast som hjälper dig att slipa i rätt vinkel. En korrigeringssten att jämna ut slipstenen med är även inkluderad i paketet.

Knivslipning med slipsten

En vass kniv är kockens bästa vän. För att bibehålla en vass egg behöver du då och då slipa om din kniv. I den här videon visar Sebastian Pettersson från Svenska Kocklandslaget hur du gör för att slipa med Yaxells slipstenar.


 

Om Yaxell

Yaxell grundades i Seki 1932. Familjefö­retaget drivs idag av Takeshi Yamada san, som är fjärde generationen knivtillverka­re. Sedan starten har företaget varit en av Japans ledande knivtillverkare. Knivarnas otroliga skärpa och fascinerande damaskusmönster har gjort dem populära i såväl restaurangkök som hos kvalitetsmedvetna hemmakockar.

Yaxell
Vit
Keramik
#8000
4984909360570

Garantivillkor

Tre år från inköpsdatum och datumet måste styrkas med kvitto. Skador på egg eller spets ersätts inte. Här hänvisar vi till närmsta professionella sliperi.

Meny