träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Stekpanna 28 cm

Art. Nr: SP-65002803

Stilren stekpanna med med korpsvart beläggning och utsida i borstad stålfinish. Scanpan CTX har marknadens tuffaste beläggning och optimal värmespridning.

Läs mer
Rek. pris: 1499 kr
DELA:

Stilren stekpanna med med korpsvart beläggning och utsida i borstad stålfinish. Scanpan CTX har marknadens tuffaste beläggning och optimal värmespridning. 2016 och 2017 utsågs Scanpans CTX-stekpanna till "Bäst i test" i Aftonbladets stekpannetest.

Scanpan CTX

Scanpans CTX är lyx i en slimmad, minimalistisk design. CTX eller ”Ceramic Titanium Extreme” är ett teknologiskt genombrott som kombinerar högklassig beläggning med rostfritt stål och skapar en produkt helt i en klass för sig. CTX-seriens non-stickbeläggning, Stratanium, är helt fri från de skadliga och miljöfarliga PFOA-ämnena. Denna korpsvarta yta tillsammans med den elegant borstade finishen på den rostfria utsidan ger CTX-serien en mycket exklusiv känsla och en utstickande design. 

CTX-seriens sjulagerskonstruktion kombinerar rostfritt stål varvat med aluminium som avslutas med en keramisk yta toppad med Scanpans egna non-stickbeläggning Stratanium. Det ger ett kärl som en har snabb och jämn värmespridning. Den keramiska titanytan är utomordentligt robust och säker för användning av metallredskap.

Lagren består av:

1. Rostfritt stål
2. Aluminiumlegering
3. Ren aluminium
4. Aluminiumlegering
5. Rostfritt stål
6. Keramisk titanium
7. Stratanium, Non-stick-beläggning

Scanpans Stekskola

I Scanpans stekskola "Välstekt med Scanpan" visar Thomas Sjögren, Årets Kock 2015, hur du uppnår bästa stekresultat med din stekpanna. Lär dig steka den perfekta torsken, få till pilgrimsmusslorna på bästa sätt och imponera med att flambera äpplen. Se alla avsnitt här.

 

Scanpan
CTX
Rostfri
Rostfritt stål
28 cm
083421103239

Garantivillkor

Fem års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Belagda kokkärl

Belagda kokkärls non-stickfunktion underlättar inte bara matlagningen utan även rengöringen. Genom att ta hand om dina belagda stekpannor, kastruller och grytor ökar du dess livslängd. I filmen får du tips på hur du sköter om både din stekpanna och hur du ger den bästa förutsättningar för ett långt och lyckligt liv på spisen.• Överhetta aldrig din belagda panna eller gryta. Non-stick funktionen kan förstöras och pannan blir ”trög” och kräver mycket smör eller olja för att inte maten ska fastna.

• Låt en belagd panna eller gryta svalna innan den diskas i varmt vatten med diskmedel.

• Läs i produktinformationen om den tål maskindisk men undvik helst detta då det sliter på produkten. Olja gärna in din belagda panna eller gryta med jämna mellanrum.

• Diska alltid en belagd panna noggrant, kvarlämnade matrester kommer brännas fast vid nästa användning vilket försämrar non-stickfunktionen.

• Gnugga pannan med hushållspapper för att torka torr och för att se att den är riktigt ren.

• Använd ättika eller putsmedel för att ta bort svåra fläckar på den rostfria underdelen av pannan.


Induktion

• En panna eller gryta som upplevs fungera sämre än tidigare på induktion kan behöva rengöras på undersidan från avlagringar som t.ex. inbränt fett, sot från gasspis eller liknande då detta försämrar magnetismen. Ett experiment Scanpan har utfört visar att om kokkärlet lyfts en aning från hällen har det liten inverkan på induktionen men om man förde in ett papper under kärlet fungerar inte den längre. Detta visar på att underhåll av pannans undersida är viktig.

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte