träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Knivblock för 10+1

Art. Nr: G-835/BD

Knivblock från Global.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 1 499 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Låt inte dina köksknivar ligga och skava i besticklådan. I Globals knivblock har du knivarna i säkert förvar. Den här modellen rymmer tio knivar och en skärpstav. Blocket passar till knivar med en bladlängd på upp till 28 cm.
 

GLOBAL

Att en vass kniv är kockens bästa vän vet nog alla med matlagningsintresse, men vad som också är av betydelse är att rätt kniv används till rätt råvara. I Globals klassiska serie finns en kniv för varje tillfälle i köket, allt från köttyxor till flexibla filéknivar, grönsakshackor och små skalknivar. För att ge knivarna en perfekt balans i handen är skaften fyllda med sjösand.


 

Globals knivskola

I Globals knivskola visar proffskockar hur du får ut det mesta av dina Globalknivar i köket. Bland annat lär du dig att bena ur lammstek, filéa fisk, stycka kyckling och hacka lök.


 

Om Global

Den första Globalkniven designades i Japan år 1985. Kombinationen av ett slitstarkt stål, en unik design och en extremt vass egg var det som gjorde att intresset för Globalkniven snabbt växte. Först fick kniven fäste hos de professionella kockarna, sedan följde hemmakockarna efter. Idag är Global ett av världens mest populära knivvarumärken.

Global
Global
Rostfri
Rostfritt stål
4943691836014

Meny