träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Slipsten grov med fixtur #240

Art. Nr: MC-459

Grov slipsten från MinoSharp.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 889 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

En mycket grov slipsten (240 i kornstorlek). Slipstenen används för att slipa om riktigt slöa knivar eller för att ta bort hack i eggen. Stenen levereras med två olika slipfixturer som hjälper dig att slipa i rätt vinkel.
 

GIBRANDS SLIPSKOLA

Även den vassaste kniven i lådan behöver hjälp för att hålla skärpan. När kniven blivit riktigt slö behöver du slipa om den för att få fram en ny egg – då kommer Minosharps slipstenar in i bilden! Om det är någon som vet hur en slipsten ska dras så är det proffskocken Sebastian Gibrand. Här lär han ut sina bästa sliptips!


Minosharp

Det är en stor glädje att arbeta med en vass kökskniv. Om du sköter om din kniv ordentligt kommer du att uppleva samma glädje i många år. MinoSharp har specialiserat sig på slipredskap för japanska knivar och det är ingen mindre än Mino Tsuchida, Globals starke man, som ligger bakom varumärket. Några få drag i MinoSharps berömda våtslip är allt som krävs för att kniven ska bli som ny. MinoSharp har också tagit fram verktyg till mer kunniga knivnördar som vet hur en slipsten ska dras.

MinoSharp
MinoSharp
Grön
Keramik
4543455459000

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Visa detaljer