träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Våtslip med 3 hjul, svart/rfr

Art. Nr: G-913/SB

Knivslip från Global.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 759 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Håll efter dina köksknivar genom att då och då skärpa dem med Globals våtslip. Allt du behöver göra är att fylla knivslipen med lite vatten och dra några drag med kniven igenom de olika hjulen, så blir skärpan som ny. Våtslipen har sliphjul i tre olika grovlekar: grov (120 i kornstorlek), medelgrov (240 i kornstorlek) och fin (600 i kornstorlek). Hjulen fyller olika funktioner. Det grova hjulet används för att slipa fram en ny, vass egg på slöa knivar. För underhållning av skärpan används det medelgrova, följt av det fina sliphjulet.

Vill du bli vassare på knivslipning? I Gibrands slipskola visar Globals ambassadör Sebastian Gibrand hur du använder våtslipen på rätt sätt.


GLOBAL

Global, eller Global Classic, är den bredaste och mest kända Globalserien. I serien finns en mängd skarpa knivmodeller, allt från köttyxor till flexibla filéknivar, grönsakshackor och små skalknivar. Knivarna är tillverkade i ett lager stål och känns igen på handtaget med svarta prickar. I serien finns även redskap och tillbehör som hjälper dig att hålla skärpan i köket.

Global
Global
Svart
Keramik

Garantivillkor

Tre år från inköpsdatum och datumet måste styrkas med kvitto. Skador på egg eller spets ersätts inte. Här hänvisar vi till närmsta professionella sliperi. Garantin omfattar inte heller Globals textilier, utan för dem gäller i stället konsumentköpslagen. Det betyder att du har rätt att reklamera varan vid fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts.

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Visa detaljer