träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

AntiOx wine stopper silver

Art. Nr: P-109-507-00

Antiox stopper för vinflaskor från Pulltex.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 349 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Antiox är en revolutionerande stopper som håller vinet fräscht längre än någon annan stopper. I stoppern sitter ett aktivt kolfilter som hindrar vinet från att oxidera, vilket gör att det kan behålla sin karaktär i upp till 10 dagar. Denna patenterade lösning används av sommeliersällskap runt om i hela Europa. På stoppern finns även datummarkör, för att hjälpa dig att hålla reda hur länge flaskan varit öppen.

OBS! För att stoppern ska kunna prestera på topp, se till att hålla kolfiltret torrt.

 

 

PULLTEX

Pulltex produkter är mycket populära bland sommelierer och kännetecknas av smarta funktioner och en hög kvalitet. I det breda sortimentet finns vinkaraffer, vinluftare och andra praktiska dryckestillbehör. Pulltex mest kända produkt är vinöppnaren Pulltaps. Vinöppnaren har ett flaskstöd som gör att du kan dra ut korken i två steg utan att förstöra eller böja den. Det är ingen slump att de allra flesta kypare använder sig av just denna öppnare.

Pulltex
Wine Concept
Svart
Silikon
8435179495074

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Visa detaljer